Hvordan starte en pop-up restaurant?

Sitter du med en liten drøm om å starte din egen restaurant? Hvorfor ikke prøve deg fram i dag? I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan du kan starte en pop-up resturant.

Hva er en pop-up restaurant?

En pop-up restaurant er en restaurant som bare vil være et spesifikt sted i en spesifikk periode. Dette er et perfekt konsept for deg som er usikker på om konseptet ditt vil funke i byen der du bor. Det er rett og slett en mulighet for deg å prøve ut ditt restaurant-konsept. Du kan jo selvsagt også prøve deg fram med bakeri, doughnut-butikk eller hva enn du måtte ønske.

Dette med pop-up restauranter og butikker er noe som har blitt utrolig populært de siste årene. Det betyr at flere får sjansen til å prøve seg ut i bransjen. Det gjør også at du ikke nødvendigvis trenger å investere enormt mye penger inn i restauranten din.

Hva trenger jeg for å starte en pop-up restaurant?

For å starte en pop-up restaurant er det noen ting du bør sjekke. Det kan du finne ut i listen vi linket til. Når du har gått igjennom denne listen og du fortsatt har drømmen i behold, så er det bare å satse! Hva er det verste som kan skje?

Noe som også kan være en fordel å ha når du skal starte en pop-up restaurant er noen du kan jobbe sammen med som har litt erfaring i bransjen. Dette kan føre til at du får litt mer kontroll over din egen bedrift. Vi anbefaler deg også å finne et hipt lokale, som gjør at du får mye oppmerksomhet uten å måtte betale for mye penger for det.

Vi håper du kommer i gang med din drøm om pop-up restaurant. Vi trenger flere på markedet!