Ut på byen med optimalt utseende

Dersom du er som de fleste nordmenn, liker du sikkert å gå ut på restaurant, pub, eller nattklubb en gang i blant. Mens de yngre gjerne danser og fester til langt på natt, foretrekker de litt eldre gjerne et hyggelig måltid med venner på restaurant, eller kanskje en cocktail når det er happy hour. Uansett alder vil vi alle gjerne se godt ut når vi går ut på byen, og i denne artikklen deler vi noen tips om hvordan man kan få det til.

En utfordring som mange menn har, særlig etter hvert som alderen begynner å melde seg, er at håret blir stadig tynnere og over tid kanskje erstattes helt av en fullmåne på toppen av hodet. Selv om det finnes enkelte som liker en slik skallete look, er det nok riktig å si at hår er en av de viktigste komponentene når man skal optimalisere utseendet. En første anbefaling for dem som sliter med dette kan derfor være å stikke innom for eksempel https://nordichair.com/no/ for å finne ut mer om aktuelle behandlinger som igjen kan gi deg friskt og frodig hår.

Tips til byturen

En annen viktig del av utseendet vil selvfølgelig alltid være klærne. Klærne sier noe om vi er, og blir ofte brukt til å evaluere både vår sosiale status og tilhørighet, og ikke minst vår smak.

Et godt tips for deg som vil ha en ungdommelig look, uten å se ut som en jypling, er å ta på en dongerijakke. Her er det imidlertid svært viktig å unngå den bommerten de aller fleste gjør, nemlig å matche dongerijakke med dongeribukse. Da ser du ut som en hjelpemann på en rockekonsert heller enn en stilbevisst kar. Sats på en annen type, penere bukse, dersom du går for dongerijakke. Chinos kan passe godt, eller hvis du føler deg ekstra spenstig, kanskje også kordfløyel. Da vil du vekke oppmerksomhet på en god måte, så lenge du ellers passer på at fargene passer sammen.

Hår og hud på restaurant

En restaurant kan igjen, etter at covid har dempet seg, gi en intim atmosfære. Ofte sitter man tett innpå hverandre og snakker lavmælt, slik at man får veldig god oversikt over hvordan den andre ser ut. Da er det viktig at du har forberedt deg godt og fått til en flott frisyre, rene negler, og jevne toner i huden. Husk at også menn kan bruke litt sminke for å dekke over eventuelle uregelmessigheter når det trengs.

Husk at mange restauranter også kan ha skarpt lys som ikke er veldig flatterende for en blank isse. Da er det bedre å få håret på plass før man går ut, i hvert fall hvis det er på date.