Kan visuell kunst påvirke besøkstallene?

Driver du en restaurant lurer du kanskje på hvordan du skal få enda flere kunder. Det kan hende du har endret på menyen, pusset opp og ansatt en kokk. Men av og til er det bare stemningen på stedet eller noe helt unikt som gjør at besøkstallene fyker i været.

Enkelte restauranter har til og med kunder bare fordi kundeservicen er så bra. Andre har en tv-skjerm hvor de viser fotball eller musikk. Alt til sin tid kan ha effekt på resultatene. Vi skal se på hvordan visuelle virkemidler som motiver i bilderammer kan gi en uventet effekt.

Tykke bilderammer

Tykke bilderammer gir en spesiell virkning. En slik billig bilderamme setter et preg på stilen. Kombinert med svart kan dekorativ kunst gjøre en forskjell. En hvit vegg med en kort rekke med bilder vil gi veggen et personlig preg som påvirker hele rommet.

Smale bilderammer

Smale bilderammer vil alltid forsøke å sette kunsten i fokus. Det er her man kan briljere med auksjonert kunst, eller kunst man har laget selv. Men trenger ikke kjøpe Van Gogh eller Rembrandt for å vekke oppmerksomhet, men i stedet putte på veggene kunst aldri noen har sett før.

Bilderammer i tre

Bilderammer i tre sier at du tar miljøhensyn og tenker på elementer. Er det noe som vekker en følelse av renhet og stil, så er det nemlig den japanesiske stilen. En blanding av asiatisk og nordisk er hva folk i dag søker etter. Serverer du i tillegg sushi inspirert fusjon, så blir dette bra.

Bilderammer i metall

Det industrielle i det å legge motiv i rammer av metall kan ha en spennende effekt. Man viser at man er bevisst på ting som teknologi, nyskaping og innovasjon. Selv om metall er et grunnstoff, er det blandingen av kunst og råstoff som gir besøkende en følelse av velvære.

Få flere besøkende med bilderammer nå

Dette kan ha en effekt på din virksomhet, enten det er restaurant eller annen forretning der kunder strømmer til. Det kan gi deg mer oppmerksomhet som folk bruker til å spre ordet til andre. Våg og tør å velge spennende motiver med kunst i bilderammer.