Tepper som gir en elegant stil i restauranten

Om man driver en liten restaurant, eller nettopp har startet et serveringssted, så er det mange feller å gå i. Man kjøper katta i sekken, et nedslitt lokale eller en innredning som vekker avsky, bare fordi det var billig og man ikke visste hva man gjorde.

Det er gjerne lurt å tenke på hva man vil. Skal man servere italienske retter, så hjelper det sjelden å ha en meny med taco og hamburgere. Ja, selv om klientellet ikke er av så høy rang, så er det likevel lurt å tenke over hva man tilbyr. Dessuten er det lurt å tenke stort. I en startfase er alle utgifter vanskelige å håndtere om man handler på impuls. Tenk over interiøret også.

Gulv

Dersom man har funnet et lokale som både passer økonomien og forventningene, så er det nesten bare å sette i gang. Men ser man for eksempel på dem som virkelig lykkes, så handler det om mye mer enn det. Se bare på Dick og Angela, de kjøpte et falleferdig slott og startet catering-foretak. Bruk kvalitetssikre viskosetepper for å skape en lun, elegant og luksuriøs stil.

Vegger

I en restaurant lønner det seg alltid å gå for sikre valg. Enten det er lyse vegger eller vegger med mønstret tapet. Likevel bør man alltid balansere lyset og detaljene fint slik at gjestene kan slappe av og kose seg i lokalet. Er formålet å selge take-away, så er veggene kanskje ikke det viktigste, men sørg for å ikke skremme bort kunder med ville fargevalg.

Innredning

Møbler i tre gir en majestetisk følelse av å entre inn i et nytt rom. Med de lyse veggene, glansfulle teppene og et innbydende interiør, så vil gjestene valfarte stedet ditt. Ha enkle løsninger som virker tilfeldig men som er nøye gjennomtenkt. For eksempel bør det være like mange bord-plasser som man maksimalt klarer å betjene med sin besetning.