Populære restauranter fra hele verden

Hva er egentlig de aller mest populære restaurantene i verden? I denne artikkelen skal vi gå inn på noen av de restaurantene som får mest oppmerksomhet verden rundt.

Det er jo relativt hva folk mener er restauranter, noen mener at de må være uavhengige, mens andre mener at de også kan være en del av kjeder.

Fast-food

Noen av de aller mest populære restaurantene i hele verden er fast-food restauranter. Det er faktisk slik at det er Subway som er den mest populære restauranten i hele verden? Hvem skulle ha trodd det? McDonalds kommer på en andreplass, deretter har vi både Starbucks og KFC på tredje og fjerdeplass.

Hva er din favoritt fast-food restaurant?

Fast-food restauranter også en stor del av popkulturen. Så det å skaffe seg bilder og andre ting fra disse restaurantene er mer og mer populært. Mange tar seg tiden til å ramme inn bilder i ulike rammer som for eksempel rammer 50×70 fra disse besøkene. Det er spesielt noen restauranter som får mer oppmerksomhet enn andre.

Mer fancy restauranter

Det finnes en rekke kåringer og lister over hva som er de beste restaurantene i verden. Dette blir jo også kåret årlig. Noe som mange følger med på er jo også Michelin guiden som forteller deg om de beste restaurantene verden rundt.

Det er derfor ganske vanskelig å svare på hva verdens beste restaurant er.

Populært å besøke

Det er mange restauranter som er svært populære å besøke, som for eksempel restauranten der de spilte in Pulp Fiction eller der J.K Rowling skrev Harry Potter i Edinburgh? Det vi alle kan være enige om er at det ikke alltid er maten folk er ute etter å prøve når de drar til ulike typer restauranter. Noe har med nostalgi, mens andre er interessert i popkultur.

Det er uansett slik (uavhengig om vi liker det eller ikke) at America har de mest populære restaurantene i hele verden. De er flinke til å spre ut restaurantene sine, slik at du kan få den amerikanske følelsen uansett hvor du er i verden. Kanskje det er derfor Amerika er så populært i Norge, fordi vi elsker Mc Donalds og god popkultur?

Besøker du restauranter for mat, eller for opplevelsen sin skyld? Fortell oss gjerne om dine opplevelser!