Gode bakerier

Det er jo ikke til å stikke under en stol at det å dra på et flott bakeri er noe av det beste man kan gjøre. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags bakerier som finnes og hvilke du bør prøve.

Godt Brød

Dette er et bakeri som virkelig har gjort det godt i Norges land. Du fant dem først i Oslo, men nå er de å finne i flere storbyer. De tilbyr masse spennende på sin meny. Så her er det bare å begynne fra en kant, for her er det mye deilig å smake på! Hvorfor ikke ta turen i dag?

Er du bitt av bakebasillen?

Kanskje du skal starte ditt eget brødutsalg? Det kan du gjøre ved å ta et lån fra Allelånutensikkerhet.no for eksempel. Da har du startkapital, kanskje du får andre til å investere? Det er jo absolutt mulig å lage en foodtruck eller noe lignende med dine aller beste bakverk.

Baker Brun

Dette er et bakeri du finner på Vestlandet. Ikke bare har de godt utvalg i bakst, men de har også godt utvalg innenfor kaker og andre søte godsaker. Vi anbefaler at du prøver en hvit dame når du har tatt turen til Bergen.

Dampbageriet

I Kristiansand finner du Dampbageriet, som nok er mest kjent for sine restebrød og resterundstykker. Dette er noe du bør prøve når du er i byen.