Restaurant på hjul, matvogn eller foodtruck?

Det store spørsmålet er ikke hva denne delen av mat- og restaurantbransjen kalles. Men snarere om hvor dyktige personene er til å lage god mat. De frister med nye retter og bringer utenlandsk matkultur til oss i Norge. Verden blir mindre, og vi nyter rikt mangfold av retter og desserter. Et godt startsted for foodtruck og steder i landet de dukker opp.

Matbilder og sosiale medier

Enten du er i bransjen eller ei er bilder viktig. Med riktig iphone lader til mobilen sikrer du at du alltid har batteri for herlige bilder av restaurantenes fargerike og fantastiske matretter. Matbilder er stort på Tik Tok, Instagram. Facebook og andre sosiale medier. Ikke bare når vi er sultne, men og fordi bildene fortryller oss. Kan du kjenne smaksløkene jobbe? Merker du tankene som har vandret til en god “The Grill Pit Signatur Pulled Pork Burger med Alabama coleslaw, syltet rødløk og chili”? Da bør du sjekke ut The Grill Pit sin foodtruck og ulik snadder de serverer.

Koronaviruset

Koronaviruset krever viktige inntekter for restaurantene. Flere tradisjonelle restauranter og restauranter på hjul er åpne. Med endringer for rengjøring, personlig hygiene, matsikkerhet og smittevern er menyer, rutiner i spiseområder og lignende endret. Kjøkkenrutiner for bearbeiding av mat har krevd ekstra oppmerksomhet rundt forberedelse og matsikkerhet. Tilpasning gjøres og bransjen viser dyktighet og oppfinnsomhet.

Mat i ferien

Ferietiden er noe vi forbinder med restauranter, ute-spising, grillmat og strandkos. Oslo er ofte samlingspunkt for foodtrucks av ulike slag. Til tross for viruset er det mange idérike og nytenkende kombinasjoner som prøves ut for alle typer restauranter. God restauranter som The Grill Pit i Stavern, med flotte uteområder og spisesteder i det fri, overholder av avstand og andre smittevernregler. Når smaken er fortryllende god som her blir stedet synonymt med “verdt flere besøk”.

Bli en foodtruck elsker. Forny og overrask dine smaksløker med herlige fornemmelser.