Bursdagsfeiring på restaurant

Én gang i året kommer den uunngåelige dagen – vi fyller år. For noen er dette stas, mens andre gjerne skulle sett at tiden stopper opp. Uansett hva du tenker om saken, mener vi at du fortjener en skikkelig feiring. Uansett om du skal feire dagen med venner, kjæresten eller familie, vil du finne mange gode restauranter å velge mellom. Noen ønsker å feire bursdagen i rolige omgivelser, og kunne nyte et deilig måltid sammen med gjestene. Andre ønsker en mer festlig stemning med høy party-faktor og gjerne et par flasker champagne på bordet. Heldigvis finnes det et alternativ for alle, uansett smak og behag!

Gjør stas på bursdagsbarnet

Dersom du sjeldent går ut for å feire deg selv, kan du med god samvittighet slå på stortromma når du har bursdag. Hvorfor ikke teste ut Oslos beste italienske restaurant, eller prisvinnende Maaemo som har flere Michelin-stjerner å vise til? Her gjelder det å være ute i god tid, da bord må reserveres en stund i forveien. Populære restauranter fylles fort opp! Det finnes selvfølgelig mange andre fine restauranter også, der du ikke trenger å planlegge flere uker i forveien. Hva med en tur på Hos Thea, À L’aise eller Statholdergaarden om du likevel er i Oslo-området? Du finner mange tilsvarende restauranter rundt omkring i landet. I Bergen kan vi anbefale Potetkjelleren eller Colonialen 44. I Stavanger finner du spennende restauranter som RE-NAA, Egget og Sabi Omakase.

Restauranter med mye liv

For en uforglemmelig bursdagsfeiring med mye liv og røre, kan det være greit å besøke restauranter der du ikke trenger å hviske til de andre gjestene. Gå gjerne for et festlig spisested som Hard Rock Cafe eller T.G.I. Fridays, hvor du kan høre på musikk og la deg underholde av morsomme bartendere underveis.

Barnebursdager

Hvis det er et barn som har bursdag, finnes det faktisk restauranter som spesialiserer seg på nettopp barnebursdager. McDonalds er et prisvennlig eksempel på dette, og her vil barnet kunne hygge seg med mat de fleste liker, samt ballonger og den velkjente klovnen Ronald McDonald. Sjekk gjerne ut hva slags muligheter det finnes i ditt nærområde, men McDonalds finnes heldigvis i de fleste norske fylker – så tilgjengeligheten er god! Barna kan også hygge seg på barnevennlige restauranter som Peppes.