Få mer penger til restauranter

Det finnes så mange spennende restauranter der ute, men det er ikke alltid du føler du har budsjett til å spise på disse restaurantene. Det er derfor kanskje lurt å tenke på hvor du kan kutte kostnader i resten av budsjettet for å spise ute litt mer? Vi vil også gi noen tips til hvordan du kan finne de beste tilbudene.

Følg med på restauranters sosiale medier

Det finnes en rekke apper og sosiale medier der dine lokale restauranter er til stede. Her vil de poste dagens retter og om de kjører ulike tilbud. Dermed vil du ha en god oversikt over når du kan spise på denne restauranten billigst mulig.

Kuponger

Det kan også lønne seg å melde seg på nyhetsbrev eller andre ting for å få tilsendt kuponger som kan brukes på restauranten.

Få mer penger å bruke

Det som alltid er en god idé er å spare penger slik at du kan bruke mer på ting du liker. Hvis du for eksempel sjekker ut tibber.com/no/ vil du fort kunne se hvor du kan spare penger på strøm.

Dra med foreldrene dine på restaurant

Det er jo ofte sånn at foreldrene våre har mer penger enn oss, så hvorfor ikke invitere dem ut på et restaurantbesøk der de betaler? Hva er vel bedre enn litt gratis mat på en hipp restaurant?