Indiske restauranter

Ønsker du å utfordre smaksløkene med skikkelig eksotisk mat, rik på både krydder og aroma? I så fall kan det indiske kjøkken garantert tilfredsstille dine ønsker. Indisk mat er populært her til lands, selv om maten gjerne havner litt i skyggen av thailandsk og kinesisk mat. Det er imidlertid god grunn til å spise mer indisk mat, dersom du ikke allerede besøker indiske restauranter hyppig. Denne maten er ikke bare aromatisk og smakfull, den byr også på smaker du ikke finner i andre verdenshjørner. I denne guiden skal du få tips til hvilke indiske restauranter som er verdt å besøke i ulike norske byer, samt få en liten oversikt over populære indiske retter.

<h2>Besøk en indisk restaurant nær deg!

En av de mest populære indiske restaurantene som du absolutt bør besøke dersom du er i Bergen, er Arti Indisk restaurant – et spisested du finner i både Sandviken, på Danmarksplass og i Kong Oscars gate. Du bør også sjekke ut Taj Mahal Tandoori restaurant i Marken. I Oslo finner du alternativer som Punjab Tandoori, Kebabish Original og New Anarkali.

Populære indiske retter

Skal du besøke en indisk restaurant, kan vi anbefale deg å teste ut retter som butter chicken, tandoori, alu gobi, rogan josh, malai kofta, masala chai, samosas og tikka masala. God appetitt!