Ta med vennegjengen på restaurant!

Ønsker du å planlegge en skikkelig morsom sammenkomst med vennegjengen din som du kanskje ikke har sett på en stund? Som voksen er det ikke alltid like mye tid til overs i hverdagen, og derfor kan det være greit å sette av litt tid til å pleie et vennskap – eller kanskje gjenforene hele vennegjengen fra skoletiden! Da er det få ting som er mer naturlig enn å gå på en restaurant sammen. Her kan dere spise, drikke og le sammen, og forhåpentligvis kunne nyte et bedre måltid. Men hvor passer det egentlig best å ta med venner på restaurant?

Festlige restauranter med god stemning

Når du skal ut og spise middag med venner, så gjelder det å finne en restaurant med god stemning. Det er bare et pluss dersom det spilles god musikk over høyttaleranlegget, og dette kan bidra til å gjøre middagen med morsom og sosial. Vær imidlertid obs på at høy musikk visstnok kan gjøre at du tar usunne valg, noe du bør tenke på dersom du forsøker å spise sunt.

En restaurant som er kjent for å alltid ha god stemning, er Hard Rock Café. Denne restauranten er imidlertid ikke andre steder enn i Oslo, og er kanskje ikke like aktuell for deg som bor andre steder i landet. Du vil likevel kunne finne mye av den samme gode atmosfæren på andre restauranter også, som for eksempel T.G.I. Fridays. Her er alt duket for musikk, moro og enkle, gode matretter. Det er ekstra lett å slappe av sammen når stemningen og maten er god.

Uansett hvor du bor i landet, vil du kunne finne et sted som passer å ta med vennegjengen. Pizza-kjedene er for eksempel sikre vinnere for vennlige sammenkomster, og byr på en veldig avslappende atmosfære. Sjekk ut steder som Domino’s, Peppes Pizza, PizzaXpressen, Pizzabakeren og lignende. Her vil du ofte kunne nyte musikk til maten, noe som aldri slår feil når du er sammen med venner.

Rolige restauranter

Dersom du har vokst fra høylytt musikk og ikke nødvendigvis har behov for festlig stemning under måltidet, passer det også utmerket å ta venner med på mer «voksne» restauranter. Spis en bedre middag sammen på restauranter som Der Peppern Gror, Mamma Pizza Osteria, Haralds Vaffel eller Sofies Mat og Vinhus. Her kan dere snakke uten å måtte rope til hverandre, samtidig som maten som serveres er utrolig god. Hva passer best til din vennegjeng?